PRO SPRÁVNOU FUNKCI STRÁNEK POVOLTE JavaScript.
Leucin - (Kyselina 2-amino-4-pentanová, esenciální aminokyselina, velká molekula, neutrální, větvená, poskytující aceto-acetylCoA, keto- i glukogenní, zkratka Leu).< p> Je obsažena zejména v bílkovinách buněčných membrán, většinou ve formě ketoanalogu.< p> < p> Základní použití:< p> ke snížení zvýšené hladiny cukru (spolu s histidinem)< li> zlepšuje stav kostí, kůže a svalu< li> zlepšuje regeneraci po chirurgických zákrocích< li> stimuluje tvorbu růstového hormonu.< li>< ul> Leucin spolu se svým ketoanalogem označovaným chemicky jako ketoisokaproát zkráceně KlC, působí...
Zpět na článek: LEUCIN
Diskuze je určena pouze pro výměnu informací a zkušeností mezi návštěvníky stránek a nevyjadřuje názory serveru.
Stránky jsou věnovány informacím o výživových přípravcích, vitamínech, minerálech, doplňkové a sportovní výživě a látkám rostlinného původu. Stránky mají pouze informativní charakter.
Stránky se snaží podávat kvalitní, komplexní a objektivní informace. I přesto doporučujeme, veškeré zde získané informace porovnávat s dalšími zdroji, zejména z důvodu neustálého rozvoje vědních oborů spojených s oblastí zájmu těchto stránek.
Tento web používá soubory cookie.
Aby webové stránky fungovaly tak, jak je znáte, a abyste rychle našli to, co hledáte, a nezobrazovaly se vám produkty, které vás nezajímají, potřebujeme od vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Soubory cookie můžete zakázat (kromě technických = nutných k provozu stránek) po kliknutí na tlačítko „Nesouhlasím“. Více informací o souborech cookie...