PRO SPRÁVNOU FUNKCI STRÁNEK POVOLTE JavaScript.
Bromelain - jeden z enzymů rozkládajících bílkoviny, ale i jedovaté rozpadové produkty vznikající po zánětlivých procesech. Hydrolyzuje hlavně vazby peptidů, amidů a esterů, na nichž se podílejí lysin, alanin, tyrosin a glycin. Brání tomu, aby cévní systém byl zatěžován škodlivými látkami, urychluje průběh zánětu, zlepšuje a urychluje vstřebávání otoků a krevních výronů. Brání přílišnému shlukování krevních destiček, proto je prospěšný také v prevenci srdečních chorob - snižuje riziko trombóz. Navíc uvolňuje sevření srdečních tepen a zmírňuje anginózní...
Zpět na článek: BROMELAIN
Diskuze je určena pouze pro výměnu informací a zkušeností mezi návštěvníky stránek a nevyjadřuje názory serveru.
Stránky jsou věnovány informacím o výživových přípravcích, vitamínech, minerálech, doplňkové a sportovní výživě a látkám rostlinného původu. Stránky mají pouze informativní charakter.
Stránky se snaží podávat kvalitní, komplexní a objektivní informace. I přesto doporučujeme, veškeré zde získané informace porovnávat s dalšími zdroji, zejména z důvodu neustálého rozvoje vědních oborů spojených s oblastí zájmu těchto stránek.