PRO SPRÁVNOU FUNKCI STRÁNEK POVOLTE JavaScript.
Mléčný cukr, který je při vstřebávání štěpen na glukosu a galaktosu enzymem laktázou. Tento enzym, normálně přítomný ve střevní sliznici, je u některých lidí málo účinný nebo chybí, což způsobuje poruchu trávení s příznaky nesnášenlivosti mléka (průjem) a poruchu...
Zpět na článek: LAKTOSA
Diskuze je určena pouze pro výměnu informací a zkušeností mezi návštěvníky stránek a nevyjadřuje názory serveru.
Stránky jsou věnovány informacím o výživových přípravcích, vitamínech, minerálech, doplňkové a sportovní výživě a látkám rostlinného původu. Stránky mají pouze informativní charakter.
Stránky se snaží podávat kvalitní, komplexní a objektivní informace. I přesto doporučujeme, veškeré zde získané informace porovnávat s dalšími zdroji, zejména z důvodu neustálého rozvoje vědních oborů spojených s oblastí zájmu těchto stránek.