BMIAlkoholDiskuze×

VYHLEDAT

Zavřít

Aminokyseliny, kyseliny

Anabolika, steroidy

Antioxidanty

Bílkoviny, proteiny

Chemie

Enzymy, koenzymy

Hubnutí, diety, redukce

Kreatin, kre-alkalyn...

Minerální látky

PelMel

Pitný režim

Pohybový aparát

Přídatné látky, aditiva...

Řasy

Rostliny, extrakty, silice

Sacharidy

Tuky, oleje

Vitaminy

Živočišné látky, extrakty

www.nutrion.cz/info

PRO SPRÁVNOU FUNKCI STRÁNEK POVOLTE JavaScript.

Diskuze: PAPAIN

Papain - enzym rostlinného původu rozkládající bílkoviny. Získává se z mléčné šťávy (latex) nezralých plodů tropického melounovitého stromu Carica papaya L. frakcionováním, odstřeďováním a ultrafiltrací. Výnos je asi 100 g papainu ze stromu za rok. Čím je papája zralejší, tím obsahuje méně enzymu papainu.< p>  < p> Koncentrát z papayové peptidázy nebo papainu účinkuje endoproteolyticky a hydrolyzuje vazby peptidů, amidů a esterů na nichž se podílejí aminokyseliny arginin, lysin a fenylalanin. Optimální aktivita se pohybuje v rozmezí pH 6 - 7.< p>  < p> Na enzymovém preparátu složeného z...

Zpět na článek: PAPAIN

JMÉNO - min. 5 znaků

NADPIS - min. 5 znaků

TEXT

Tři krát 1 se rovná

 

Diskuze je určena pouze pro výměnu informací a zkušeností mezi návštěvníky stránek a nevyjadřuje názory serveru.

Stránky jsou věnovány informacím o výživových přípravcích, vitamínech, minerálech, doplňkové a sportovní výživě a látkám rostlinného původu. Stránky mají pouze informativní charakter.

Stránky se snaží podávat kvalitní, komplexní a objektivní informace. I přesto doporučujeme, veškeré zde získané informace porovnávat s dalšími zdroji, zejména z důvodu neustálého rozvoje vědních oborů spojených s oblastí zájmu těchto stránek.

Twitter NUTRIONczFacebook.com/nutrionczInstagram.com/nutrioncz

Téma: PAPAIN... | VITAinfo