BMIAlkoholDiskuze×Menu

VYHLEDAT

Zavřít

Aminokyseliny, kyseliny

Anabolika, steroidy

Antioxidanty

Bílkoviny, proteiny

Chemie

Enzymy, koenzymy

Hubnutí, diety, redukce

Kreatin, kre-alkalyn...

Minerální látky

PelMel

Pitný režim

Pohybový aparát

Přídatné látky, aditiva...

Řasy

Rostliny, extrakty, silice

Sacharidy

Tuky, oleje

Vitaminy

Živočišné látky, extrakty

www.nutrion.cz/info

PRO SPRÁVNOU FUNKCI STRÁNEK POVOLTE JavaScript.

Diskuze: OBILOVINY

OBILOVINY

Dnes se již obiloviny po několikaletém omezování pro údajnou vysokou kalorickou hodnotu opět řadí k základu každého denního jídla. Pro snazší srovnání jejich energetického přínosu s ostatními potravinovými skupinami - plný talíř kvalitních italských těstovin (ty totiž nejsou vylepšovány vejci ) má stejný obsah kalorií jako 2 až 3 polévkové lžíce smetanové zálivky, kterými je ochucujeme, a obdobné to je i s přídavkem tučnějšího sýra, vajec, kousků masa a podobně.< p>  < p> Obiloviny tvoří základní součást výživy již více než 12 tisíc let a jsou hlavní složkou potravy...

Zpět na článek: OBILOVINY

JMÉNO - min. 5 znaků

NADPIS - min. 5 znaků

TEXT

Tři krát 1 se rovná

 

Diskuze je určena pouze pro výměnu informací a zkušeností mezi návštěvníky stránek a nevyjadřuje názory serveru.

Stránky jsou věnovány informacím o výživových přípravcích, vitamínech, minerálech, doplňkové a sportovní výživě a látkám rostlinného původu. Stránky mají pouze informativní charakter.

Stránky se snaží podávat kvalitní, komplexní a objektivní informace. I přesto doporučujeme, veškeré zde získané informace porovnávat s dalšími zdroji, zejména z důvodu neustálého rozvoje vědních oborů spojených s oblastí zájmu těchto stránek.

Twitter NUTRIONczFacebook.com/nutrionczInstagram.com/nutrioncz

Téma: OBILOVINY... | VITAinfo