BMIAlkoholDiskuze×Menu

VYHLEDAT

Zavřít

Aminokyseliny, kyseliny

Anabolika, steroidy

Antioxidanty

Bílkoviny, proteiny

Chemie

Enzymy, koenzymy

Hubnutí, diety, redukce

Kreatin, kre-alkalyn...

Minerální látky

PelMel

Pitný režim

Pohybový aparát

Přídatné látky, aditiva...

Řasy

Rostliny, extrakty, silice

Sacharidy

Tuky, oleje

Vitaminy

Živočišné látky, extrakty

www.nutrion.cz/info

PRO SPRÁVNOU FUNKCI STRÁNEK POVOLTE JavaScript.

Diskuze: TAURIN

TAURIN

Taurin je neesenciální  aminokyselina, která není součástí molekul bílkovin, chemicky kyselina 2-amino-etylsulfonová.   Je to druhá nejčastěji se vyskytující aminokyselina v kosterním, srdečním svalstvu a v centrální nervové soustavě.   Jedna studie ukazuje, že suplementace třemi oddělenými 500 mg dávkami taurinu může snížit rozklad proteinů až o 20 % redukcí 3-methylhistidinu, který je vedlejším produktem svalového rozkladu a je možné ho měřit krevními testy.   L-taurin je jednou z velmi zajímavých aminokyselin, nezahrnovaných do seznamu dvaceti aminokyselin vhodných nebo nutných pro...

Zpět na článek: TAURIN

JMÉNO - min. 5 znaků

NADPIS - min. 5 znaků

TEXT

Tři krát 1 se rovná

 

Diskuze je určena pouze pro výměnu informací a zkušeností mezi návštěvníky stránek a nevyjadřuje názory serveru.

Stránky jsou věnovány informacím o výživových přípravcích, vitamínech, minerálech, doplňkové a sportovní výživě a látkám rostlinného původu. Stránky mají pouze informativní charakter.

Stránky se snaží podávat kvalitní, komplexní a objektivní informace. I přesto doporučujeme, veškeré zde získané informace porovnávat s dalšími zdroji, zejména z důvodu neustálého rozvoje vědních oborů spojených s oblastí zájmu těchto stránek.

Twitter NUTRIONczFacebook.com/nutrionczInstagram.com/nutrioncz

Téma: TAURIN... | VITAinfo