PRO SPRÁVNOU FUNKCI STRÁNEK POVOLTE JavaScript.
Glutamin (L-glutamin) je tzv. podmíněně esenciální aminokyselina. Její vlastní tvorba v těle nestačí a dodávání je tedy nutné ve stresových situacích, kam patří i kulturistický trénink. Glutamin tvoří velmi významný podíl veškerých tělních aminokyselin. Je také obsažen téměř ve všech bílkovinách v potravě - v pořadí od nejvyššího k nejnižšímu obsahu v pšeničné bílkovině, kaseinu, syrovátce, sójovém proteinu.< p> < p> Při zatěžování organismu např. tréninkem glutamin pomáhá odstraňovat pocit únavy, má prokázané antikatabolické a též anabolické účinky. V lékařství...
Zpět na článek: GLUTAMIN
Diskuze je určena pouze pro výměnu informací a zkušeností mezi návštěvníky stránek a nevyjadřuje názory serveru.
L-glutamine
08.07.2009 12:13:02 | Ladislav Knytl | odpovědět
Dobrý den,
jak dlouho má cenu jíst L-glutamin, aby dobře účinkoval a neškodil zdraví ? To znamená po jaké době je dobře ho vysadit a na jak dlouho, popřípadě jaký suplement je vhodný nasadit po L-glutaminu . Cvičím třikrát týdně .
Stránky jsou věnovány informacím o výživových přípravcích, vitamínech, minerálech, doplňkové a sportovní výživě a látkám rostlinného původu. Stránky mají pouze informativní charakter.
Stránky se snaží podávat kvalitní, komplexní a objektivní informace. I přesto doporučujeme, veškeré zde získané informace porovnávat s dalšími zdroji, zejména z důvodu neustálého rozvoje vědních oborů spojených s oblastí zájmu těchto stránek.
Tento web používá soubory cookie.
Aby webové stránky fungovaly tak, jak je znáte, a abyste rychle našli to, co hledáte, a nezobrazovaly se vám produkty, které vás nezajímají, potřebujeme od vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Soubory cookie můžete zakázat (kromě technických = nutných k provozu stránek) po kliknutí na tlačítko „Nesouhlasím“. Více informací o souborech cookie...