BMIAlkoholDiskuze×

VYHLEDAT

Zavřít

Aminokyseliny, kyseliny

Anabolika, steroidy

Antioxidanty

Bílkoviny, proteiny

Chemie

Enzymy, koenzymy

Hubnutí, diety, redukce

Kreatin, kre-alkalyn...

Minerální látky

PelMel

Pitný režim

Pohybový aparát

Přídatné látky, aditiva...

Řasy

Rostliny, extrakty, silice

Sacharidy

Tuky, oleje

Vitaminy

Živočišné látky, extrakty

www.nutrion.cz/info

PRO SPRÁVNOU FUNKCI STRÁNEK POVOLTE JavaScript.

Diskuze: Argumenty pro Arginin

Arginin (Arg) je dnes u sportovců stále oblíbenějším potravinovým doplňkem. V následujících odstavcích se pokusíme objasnit, proč je současná popularita opodstatněná. Arginin patří mezi semiesenciální aminokyseliny, které si tělo za určitých podmínek nedokáže vyrobit v dostatečném množství samo (např. v období růstu, při selhání ledvin). Při špatném zdravotním stavu vč. stresových situací není syntéza argininu v organizmu dostatečná. Po úrazech, jako jsou popáleniny, zlomeniny, poranění svalů a vazivových tkání, je hladina argininu zpravidla nízká a pro urychlení léčby je...

Zpět na článek: Argumenty pro Arginin

JMÉNO - min. 5 znaků

NADPIS - min. 5 znaků

TEXT

Tři krát 1 se rovná

 

Diskuze je určena pouze pro výměnu informací a zkušeností mezi návštěvníky stránek a nevyjadřuje názory serveru.

Stránky jsou věnovány informacím o výživových přípravcích, vitamínech, minerálech, doplňkové a sportovní výživě a látkám rostlinného původu. Stránky mají pouze informativní charakter.

Stránky se snaží podávat kvalitní, komplexní a objektivní informace. I přesto doporučujeme, veškeré zde získané informace porovnávat s dalšími zdroji, zejména z důvodu neustálého rozvoje vědních oborů spojených s oblastí zájmu těchto stránek.

Twitter NUTRIONczFacebook.com/nutrionczInstagram.com/nutrioncz

Téma: Argumenty pro Arginin... | VITAinfo