PRO SPRÁVNOU FUNKCI STRÁNEK POVOLTE JavaScript.
Ocet z jablečné šťávy se vyrábí kvašením šťávy z celých čerstvých jablek. Aktivní složkou jablečného octa je vlastně kombinace minerálů, organické matrix a kyseliny octové, která mu dodává charakteristickou vůní a chuť. Je bohatý na minerály hlavně na draslík, vápník, fosfor, sodík a stopové prvky. Obsahuje málo cukru a vitamínů. Účinky: svíravé, pomáhá zastavit průjem,< li> zvyšuje okysličování krve,< li> upravuje biologické procesy, přispívá ke zlepšení metabolismu, redukci hmotnosti,< li> odstranění pocitu únavy, < li> používá se při bolestech kloubů, revma, kožních...
Zpět na článek: JABLEČNÝ OCET (APPLE CIDER VINEGAR)
Diskuze je určena pouze pro výměnu informací a zkušeností mezi návštěvníky stránek a nevyjadřuje názory serveru.
dotaz
15.02.2008 09:04:44 | Hana Bělová | odpovědět
Dobrý den,
mám k Vám dotaz, jsem diabetička a mám problém s váhou. Doslechla jsem se, že mi dopomůže s redukcí váhy jablečný ocet. Mohu ho použít.
Děkuji za odpověď. Hana
Stránky jsou věnovány informacím o výživových přípravcích, vitamínech, minerálech, doplňkové a sportovní výživě a látkám rostlinného původu. Stránky mají pouze informativní charakter.
Stránky se snaží podávat kvalitní, komplexní a objektivní informace. I přesto doporučujeme, veškeré zde získané informace porovnávat s dalšími zdroji, zejména z důvodu neustálého rozvoje vědních oborů spojených s oblastí zájmu těchto stránek.