PRO SPRÁVNOU FUNKCI STRÁNEK POVOLTE JavaScript.
Ocet z jablečné šťávy se vyrábí kvašením šťávy z celých čerstvých jablek. Aktivní složkou jablečného octa je vlastně kombinace minerálů, organické matrix a kyseliny octové, která mu dodává charakteristickou vůní a chuť. Je bohatý na minerály hlavně na draslík, vápník, fosfor, sodík a stopové prvky. Obsahuje málo cukru a vitamínů.
Účinky:
Lidem, kteří mají málo žaludeční kyseliny může pomoci ke zlepšení trávení. Celkově lze říci, že jablečný ocet upravuje mnohé biologické pochody a skutečně nelze říci, že by to byl všelék.
Jablečný ocet se užívá s vodou ve formě nápoje nebo kapslí.
Diskuze » JABLEČNÝ OCET (APPLE CIDER VINEGAR)
Mohlo by Vás zajímat...
Stránky jsou věnovány informacím o výživových přípravcích, vitamínech, minerálech, doplňkové a sportovní výživě a látkám rostlinného původu. Stránky mají pouze informativní charakter.
Stránky se snaží podávat kvalitní, komplexní a objektivní informace. I přesto doporučujeme, veškeré zde získané informace porovnávat s dalšími zdroji, zejména z důvodu neustálého rozvoje vědních oborů spojených s oblastí zájmu těchto stránek.