BMIAlkoholDiskuze×Menu

VYHLEDAT

Zavřít

Aminokyseliny, kyseliny

Anabolika, steroidy

Antioxidanty

Bílkoviny, proteiny

Chemie

Enzymy, koenzymy

Hubnutí, diety, redukce

Kreatin, kre-alkalyn...

Minerální látky

PelMel

Pitný režim

Pohybový aparát

Přídatné látky, aditiva...

Řasy

Rostliny, extrakty, silice

Sacharidy

Tuky, oleje

Vitaminy

Živočišné látky, extrakty

www.nutrion.cz/info

PRO SPRÁVNOU FUNKCI STRÁNEK POVOLTE JavaScript.


JABLEČNÝ OCET (APPLE CIDER VINEGAR)

Ocet z jablečné šťávy se vyrábí kvašením šťávy z celých čerstvých jablek. Aktivní složkou jablečného octa je vlastně kombinace minerálů, organické matrix a kyseliny octové, která mu dodává charakteristickou vůní a chuť. Je bohatý na minerály hlavně na draslík, vápník, fosfor, sodík a stopové prvky. Obsahuje málo cukru a vitamínů.

 

Účinky:

  • svíravé, pomáhá zastavit průjem,
  • zvyšuje okysličování krve,
  • upravuje biologické procesy, přispívá ke zlepšení metabolismu,  redukci hmotnosti,
  • odstranění pocitu únavy,
  • používá se při bolestech kloubů, revma, kožních problémech,
  • působí jako dezinfekce zažívacího aparátu proti střevním parazitům.

 

Lidem, kteří mají málo žaludeční kyseliny může pomoci ke zlepšení trávení. Celkově lze říci, že jablečný ocet upravuje mnohé biologické pochody a skutečně nelze říci, že by to byl všelék.

 

Jablečný ocet se užívá s vodou ve formě nápoje nebo kapslí.

aFK

Diskuze » JABLEČNÝ OCET (APPLE CIDER VINEGAR)

Mohlo by Vás zajímat...


Stránky jsou věnovány informacím o výživových přípravcích, vitamínech, minerálech, doplňkové a sportovní výživě a látkám rostlinného původu. Stránky mají pouze informativní charakter.

Stránky se snaží podávat kvalitní, komplexní a objektivní informace. I přesto doporučujeme, veškeré zde získané informace porovnávat s dalšími zdroji, zejména z důvodu neustálého rozvoje vědních oborů spojených s oblastí zájmu těchto stránek.

Twitter NUTRIONczNutrionCz Google+Facebook.com/nutrionczInstagram.com/nutrioncz

JABLEČNÝ OCET (APPLE CIDER VINEGAR)