PRO SPRÁVNOU FUNKCI STRÁNEK POVOLTE JavaScript.
Stále více společností uvádí, že využívá k výrobě svých potravinářských přísad nanotechnologii. O systémech, které vznikají, se tvrdí, že poskytují řadu výhod z hlediska funkčních i výživových vlastností přísad. Systémy na bázi nanotechnologie pomáhají překonávat obtíže při formulaci výrobku. Pro výrobce těchto přísad vznikají nové příležitosti jak se uplatnit na trhu. Níže jsou uvedeny některé příklady přísad, k jejichž výrobě byla použita nanotechnologie. Ubisol-AquaTM< sup> technology Jde o novou technologii, která umožňuje solubilizovat ve vodě nerozpustné...
Zpět na článek: NANO-technologie v potravinách
Diskuze je určena pouze pro výměnu informací a zkušeností mezi návštěvníky stránek a nevyjadřuje názory serveru.
Stránky jsou věnovány informacím o výživových přípravcích, vitamínech, minerálech, doplňkové a sportovní výživě a látkám rostlinného původu. Stránky mají pouze informativní charakter.
Stránky se snaží podávat kvalitní, komplexní a objektivní informace. I přesto doporučujeme, veškeré zde získané informace porovnávat s dalšími zdroji, zejména z důvodu neustálého rozvoje vědních oborů spojených s oblastí zájmu těchto stránek.