PRO SPRÁVNOU FUNKCI STRÁNEK POVOLTE JavaScript.
Stále více společností uvádí, že využívá k výrobě svých potravinářských přísad nanotechnologii. O systémech, které vznikají, se tvrdí, že poskytují řadu výhod z hlediska funkčních i výživových vlastností přísad. Systémy na bázi nanotechnologie pomáhají překonávat obtíže při formulaci výrobku. Pro výrobce těchto přísad vznikají nové příležitosti jak se uplatnit na trhu. Níže jsou uvedeny některé příklady přísad, k jejichž výrobě byla použita nanotechnologie. < p> Ubisol-AquaTM< sup> technology< strong> < p> Jde o novou technologii, která umožňuje solubilizovat ve...
Zpět na článek: NANO-technologie v potravinách
Diskuze je určena pouze pro výměnu informací a zkušeností mezi návštěvníky stránek a nevyjadřuje názory serveru.
Stránky jsou věnovány informacím o výživových přípravcích, vitamínech, minerálech, doplňkové a sportovní výživě a látkám rostlinného původu. Stránky mají pouze informativní charakter.
Stránky se snaží podávat kvalitní, komplexní a objektivní informace. I přesto doporučujeme, veškeré zde získané informace porovnávat s dalšími zdroji, zejména z důvodu neustálého rozvoje vědních oborů spojených s oblastí zájmu těchto stránek.
Tento web používá soubory cookie.
Aby webové stránky fungovaly tak, jak je znáte, a abyste rychle našli to, co hledáte, a nezobrazovaly se vám produkty, které vás nezajímají, potřebujeme od vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Soubory cookie můžete zakázat (kromě technických = nutných k provozu stránek) po kliknutí na tlačítko „Nesouhlasím“. Více informací o souborech cookie...