PRO SPRÁVNOU FUNKCI STRÁNEK POVOLTE JavaScript.
Agar-agar je bílý až nažloutlý želatinový přípravek získávaný z mořských řas Gelidium Gracilaria a Acanthopeltis. 96 % obsahu tvoří polysacharid sestávající z disacharidů agarózy, dále agaropektinu s obsahem Ca, Mg, K, Na, B2 vitaminu, kyseliny listové, cholinu.< p> Díky svému původu je důležitý především pro vysoký obsah jódu, využívají se i jeho mírně projímavé účinky. Agar se používá v potravinářství k přípravě dezertů a jiných želatin.< p> Pokrmy s agarem se doporučují pro pacienty s nadváhou agar má nulovou energetickou hodnotu. V kombinaci se lněným semínkem je vhodný...
Zpět na článek: AGAR - AGAR
Diskuze je určena pouze pro výměnu informací a zkušeností mezi návštěvníky stránek a nevyjadřuje názory serveru.
agar
27.07.2010 13:07:26 | pobyda | odpovědět
Zdravím doporučuji podívat se na tento odkaz http://www.prodejbylin.cz/agar_rasa_mleta/index.html .
Stránky jsou věnovány informacím o výživových přípravcích, vitamínech, minerálech, doplňkové a sportovní výživě a látkám rostlinného původu. Stránky mají pouze informativní charakter.
Stránky se snaží podávat kvalitní, komplexní a objektivní informace. I přesto doporučujeme, veškeré zde získané informace porovnávat s dalšími zdroji, zejména z důvodu neustálého rozvoje vědních oborů spojených s oblastí zájmu těchto stránek.
Tento web používá soubory cookie.
Aby webové stránky fungovaly tak, jak je znáte, a abyste rychle našli to, co hledáte, a nezobrazovaly se vám produkty, které vás nezajímají, potřebujeme od vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Soubory cookie můžete zakázat (kromě technických = nutných k provozu stránek) po kliknutí na tlačítko „Nesouhlasím“. Více informací o souborech cookie...