BMIAlkoholDiskuze×

VYHLEDAT

Zavřít

Aminokyseliny, kyseliny

Anabolika, steroidy

Antioxidanty

Bílkoviny, proteiny

Chemie

Enzymy, koenzymy

Hubnutí, diety, redukce

Kreatin, kre-alkalyn...

Minerální látky

PelMel

Pitný režim

Pohybový aparát

Přídatné látky, aditiva...

Řasy

Rostliny, extrakty, silice

Sacharidy

Tuky, oleje

Vitaminy

Živočišné látky, extrakty

www.nutrion.cz/info

PRO SPRÁVNOU FUNKCI STRÁNEK POVOLTE JavaScript.

Diskuze: AGAR - AGAR

AGAR - AGAR

Agar-agar je bílý až nažloutlý želatinový přípravek získávaný z mořských řas Gelidium Gracilaria a Acanthopeltis. 96 % obsahu tvoří polysacharid sestávající z disacharidů agarózy, dále agaropektinu s obsahem Ca, Mg, K, Na, B2 vitaminu, kyseliny listové, cholinu. Díky svému původu je důležitý především pro vysoký obsah jódu, využívají se i jeho mírně projímavé účinky. Agar se používá v potravinářství k přípravě dezertů a jiných želatin. Pokrmy s agarem se doporučují pro pacienty s nadváhou agar má nulovou energetickou hodnotu. V kombinaci se lněným semínkem je vhodný při...

Zpět na článek: AGAR - AGAR

JMÉNO - min. 5 znaků

NADPIS - min. 5 znaků

TEXT

Tři krát 1 se rovná

 

Diskuze je určena pouze pro výměnu informací a zkušeností mezi návštěvníky stránek a nevyjadřuje názory serveru.

agar

27.07.2010 13:07:26 | pobyda | odpovědět

Zdravím doporučuji podívat se na tento odkaz http://www.prodejbylin.cz/agar_rasa_mleta/index.html .

Stránky jsou věnovány informacím o výživových přípravcích, vitamínech, minerálech, doplňkové a sportovní výživě a látkám rostlinného původu. Stránky mají pouze informativní charakter.

Stránky se snaží podávat kvalitní, komplexní a objektivní informace. I přesto doporučujeme, veškeré zde získané informace porovnávat s dalšími zdroji, zejména z důvodu neustálého rozvoje vědních oborů spojených s oblastí zájmu těchto stránek.

Twitter NUTRIONczFacebook.com/nutrionczInstagram.com/nutrioncz

Téma: AGAR - AGAR... | VITAinfo