PRO SPRÁVNOU FUNKCI STRÁNEK POVOLTE JavaScript.
Chymotrypsin je jeden z trávicích enzymů tvořených ve slinivce břišní, který štěpí bílkoviny. Má rovněž schopnost odbourávat jedovaté rozpadové produkty vznikající při zánětlivých procesech, urychluje průběh zánětů, přispívá k lepšímu vstřebávání krevních výronů, k vyčištění nekrotických ran a hlíz vyplněných hnisem.< p> < p> Získává se extrakcí z kyselé pankreatické šťávy hovězího dobytka v neaktivní formě. Aktivací trypsinem v kyselém prostředí se z něho stává aktivní forma. Směs chymotrypsinu A a B štěpí vazby peptidů, amidů a esterů, na nichž se účastní...
Zpět na článek: CHYMOTRYPSIN
Diskuze je určena pouze pro výměnu informací a zkušeností mezi návštěvníky stránek a nevyjadřuje názory serveru.
Stránky jsou věnovány informacím o výživových přípravcích, vitamínech, minerálech, doplňkové a sportovní výživě a látkám rostlinného původu. Stránky mají pouze informativní charakter.
Stránky se snaží podávat kvalitní, komplexní a objektivní informace. I přesto doporučujeme, veškeré zde získané informace porovnávat s dalšími zdroji, zejména z důvodu neustálého rozvoje vědních oborů spojených s oblastí zájmu těchto stránek.
Tento web používá soubory cookie.
Aby webové stránky fungovaly tak, jak je znáte, a abyste rychle našli to, co hledáte, a nezobrazovaly se vám produkty, které vás nezajímají, potřebujeme od vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Soubory cookie můžete zakázat (kromě technických = nutných k provozu stránek) po kliknutí na tlačítko „Nesouhlasím“. Více informací o souborech cookie...