BMIAlkoholDiskuze×

VYHLEDAT

Zavřít

Aminokyseliny, kyseliny

Anabolika, steroidy

Antioxidanty

Bílkoviny, proteiny

Chemie

Enzymy, koenzymy

Hubnutí, diety, redukce

Kreatin, kre-alkalyn...

Minerální látky

PelMel

Pitný režim

Pohybový aparát

Přídatné látky, aditiva...

Řasy

Rostliny, extrakty, silice

Sacharidy

Tuky, oleje

Vitaminy

Živočišné látky, extrakty

www.nutrion.cz/info

PRO SPRÁVNOU FUNKCI STRÁNEK POVOLTE JavaScript.

Diskuze: IZIKI

IZIKI

Iziki je mořská řasa rostoucí na ponořených skalách podél pacifického pobřeží Japonska. Je tvořena malými černými cylindrickými lístky až provazci. V Iziki najdeme především vysoký obsah jódu, železa a vápníku. Řasa patří do kategorie silně účinných. Pro silný zápach moře se však nedoporučuje do kuchyně začátečníka.   Po krátkém opláchnutí pod tekoucí vodou Iziki namáčíme nejméně 20 minut ve vodě. Vodu z tohoto namáčení obvykle použijeme k dalšímu vaření polévek, obilovin nebo luštěnin a samotnou řasu vaříme dalších 30 minut. Před koncem varu můžeme dochutit sójovou...

Zpět na článek: IZIKI

JMÉNO - min. 5 znaků

NADPIS - min. 5 znaků

TEXT

Tři krát 1 se rovná

 

Diskuze je určena pouze pro výměnu informací a zkušeností mezi návštěvníky stránek a nevyjadřuje názory serveru.

Stránky jsou věnovány informacím o výživových přípravcích, vitamínech, minerálech, doplňkové a sportovní výživě a látkám rostlinného původu. Stránky mají pouze informativní charakter.

Stránky se snaží podávat kvalitní, komplexní a objektivní informace. I přesto doporučujeme, veškeré zde získané informace porovnávat s dalšími zdroji, zejména z důvodu neustálého rozvoje vědních oborů spojených s oblastí zájmu těchto stránek.

Twitter NUTRIONczFacebook.com/nutrionczInstagram.com/nutrioncz

Téma: IZIKI... | VITAinfo